17 vrhunskih učiteljev in predavateljev.

Da bi nas spoznali, vam ni treba na drugi konec Slovenije.

Tina Košir

Tina je radovednica, učenka življenja, zaljubljenka v svetlobo, ki se lesketa v očeh. Snuje in poučuje tečaje Joga – pot navznoter, vsako sredo zvečer organizira brezplačna spletna druženja Zapik s Tino ter iz prebliskov, utrinkov in uvidov na svoji spletni strani tke zapise, ki slišijo na ime Navdihovalnica. Ljubezen do indijskih filozofij jo je vodila tudi po akademski raziskovalni poti: kot asistentka z doktoratom za področje indologije poučuje na Oddelku za azijske študije Filozofske fakultete univerze v Ljubljani, za navdušence vseh starosti pa pripravlja tudi priljudna poljudna predavanja zabeljena s ščepcem prakse na temo zgodovine, filozofije in kulture joge.

Tina bo skupaj z Nušo Pevc odprla festival - v uvodnem pogovoru v petek, 19.2., ob 16h bo beseda tekla o pravem pomenu joge, ki gre onkraj fizičnih položajev.

Tinine dejavnosti lahko spremljate na njeni spletni strani www.tinakosir.si

Katarina Žagar & Ana Bergant

Katarini joga predstavlja neprecenljiv del življenja. Živi po načelu, da nam življenje v vsakem trenutku ponudi to kar potrebujemo, le sprejeti moramo znati. Vse je lažje, če najdemo uravnoteženost na vseh področjih. Pritegnejo jo bolj dinamične oblike joge, usmerjene na moč celotnega telesa. Pri svojih vadbah najraje prepleta različne vrste joge in jih povezuje z energijo, ki se ustvari med vadečimi in njo.

Katarina bo skupaj z Ano Bergant odvodila Jogo v paru in sproščanje s tajsko masažo.

Katarino najdete pod imenom EnjoYoga by Katarina

Daša Lakner

Daša uči jogo od leta 2004 in ima za sabo že več kot 20 let lastne prakse joge. Je priznana učiteljica joge, E-RYT 500 / IRJU 600, ustanoviteljica Agniyoga studia in učiteljskega programa Agniyoga School (osnovno in napredno usposabljanje). Njene ure in delavnice se prepletajo z ljubeznijo do raziskovanja telesa, uma in duha. Naslanja se na jogijsko tradicijo in filozofijo, vključuje mantre, dihalne vaje in meditacijo. Ljudi želi naučiti, kako lahko s pomočjo samorefleksije med prakso, živijo bolj polno življenje ter principe joge - nenasilja, notranjega žara in zadovoljstva, prenašajo v svoj vsakdan.

Daša bo odvodila Celostno jogo v nosečnosti in naprej.

www.agniyoga.si

Maja Schreiner

Maja se je začela ukvarjati z jin jogo, ko je 'po naključju' ugotovila, da nežno vsakodnevno raztezanje blagodejno vpliva na njeno telo in počutje. Nekaj časa je sama raziskovala položaje in prebirala literaturo, nato pa je naredila tečaj za učiteljico jin joge v Indiji in za tem še na Tajskem. Zraven joge se Maja že 15 let ukvarja z orientalskim plesom. Zadnja leta raziskuje zdravilne učinke orientalskega plesa na žensko telo in duha, in z velikim veseljem so-ustvarja varen prostor za ženske, ki se želijo povezati s svojim telesom in se izraziti skozi čuječe gibanje.

Maja bo odvodila Jin jogo za boljši spanec.

Majo najdete pod imenom SATYA - Orientalski ples & joga.

Mojca Tavčar

Certificirana učiteljica joge RYT 250 in Dao vaditeljica. Življenje jo je po različnih poteh že od najstniških let vodilo v samoraziskovanje in hkrati v odkrivanje globljih resnic sveta. Sebe in svet je kot sociologinja in psihologinja raziskovala tekom formalnega izobraževanja, ob tem pa ves čas poglabljala stik s sabo in svetom z vadbo joge, s plesom in z Dao prakso. Že 14 let poučuje ples in jogo, pred sedmimi leti pa je ustanovila tudi Društvo Pot srca. V letu 2020 je oblikovala dva spletna programa: Joga za dobro počutje in Šola Belih tigric – nega ženske energije. V obeh programih z vadbo sledimo ciklom narave, tako da prejemamo največjo moč naravne podpore.

.Mojca bo odvodila delavnico Dao joga za krepitev ledvične energije.

www.potsrca.si

Katarina Klemenčič

Katarina je turistična spremljevalka in vodnica, učiteljica (večna učenka) hatha, kundalini joge, meditativnega barvanja in inštruktorica Project Mantre. V dvajsetletnem delu v turizmu, nenehnem hitenju in stresu so bile jogijske tehnike tiste, ki so jo držale pokonci in ohranjale mirne živce.

Katarina bo odvodila Dihalne vaje za intuicijo.

https://www.facebook.com/jogijskahoja

Anita Gomezel

Anita Gomezel je univ. dipl. Socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Reiki Mojstrica in učiteljica, Radical Forgiveness Coach, učenka in učiteljica Nenasilne komunikacije po sistemu Marshalla Rosenberga (Non Violent Communication), predvsem pa nekdo, kateremu je delo na sebi način življenja, zato ima veliko osebnih izkušenj kot tudi izkušenj pomoči ostalim preko individualnih terapij ali drugih delavnic. Različna izobraževanja vodi zadnjih 17 let.

Anita bo odvodila dve delavnici osebne rasti: Doživi sebe in Zakaj se ne uspemo slišati v komunikaciji?

www.osebni-razvoj.si

Katja Ujčič

Je raziskovalka duha, telesa in uma. Razvila je specializiran, a preprost holistični pristop za lajšanje in premagovanje težav fizičnega, psihičnega, emocionalnega in duhovnega izvora. Že vrsto let je svetovalka s področji ekspresivne art terapije, terapije za nadarjene in joga terapije. Jogijsko pot je začela v Sloveniji, študij joga terapije pa nadaljuje v tujini. Tri leta se je tako izobraževala pri Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation, kjer tudi nadaljuje študij Advance Yoga Therapy. Njeno poslanstvo je pomagati vsem, ki želijo razviti ali odkriti svojo nadarjenost ter odpraviti blokade kreativnega pretoka. V njenem programu Nadarjeni+ pomaga posameznikom prepoznati ter sprejeti talent in investirati v njegov nadaljnji razvoj ter črpati samozavest, intuicijo, moč in kreativni pretok iz svoje avtentičnosti.

Katja bo odvodila prakso Viniyoga - joga terapija in vedsko chantanje.

www.katjaujcic.com

Urban Urbanc

Je avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose ter avtentičen način življenja. Preko svojih predavanj ter spletnih programov in delavnic ljudem ponuja edinstven pristop pri razvijanju ter izboljševanju višjih principov med človekovim fizičnim, mentalnim, čustvenim in duhovnim ravnovesjem. To jim pomaga, da postanejo v življenju ter v odnosih bolj samozavestni; da izboljšajo svoj partnerski odnos; da presežejo stare vzorce in prepričanja, ki jih zaustavljajo in preprečujejo, da bi postali najboljša verzija sebe; da zrastejo, se izgradijo in da dvignejo svoje zavedanje; predvsem pa, da procesu življenju bolj zaupajo in da se začnejo zopet imeti radi.

Urban bo odvodil dve predavanji: Stopnje razvoja v partnerskih odnosih in Moška prisotnost je v odnosu bistvena.

www.BITJELUCI.com

Urša Umek

Gibanje, ukvarjanje s telesom jo spremlja že od otroštva. Velik del njenega življenja je bil posvečen plesu – jazz balet, klasični balet in predvsem modern jazz. Vmes jo je zaneslo tudi v vodenje skupinskih vadb. Plesna pot jo je par let zapored peljala v New York, kjer je bolj intenzivno začela prakticirati jogo. Začenjala je spoznavati, kako lahko njena praksa na blazini obogati tudi njene interakcije s svetom zunaj. Praksa joge je zanjo sveti čas, ki ga posveti sebi in iz blazine vsakič znova stopi drugačna, prebudita se notranja radost in božanska luč. Poleg joge je tudi inštruktorica Body Tehnike in se izobražuje za učitelja Parinama somatike.

Urša bo odvodila prakso Sveto čakra potovanje.

www.santoshaflow.si

Blaž Bertoncelj

Blaž se je z jogo začel, skupaj z vrhunskim športom, ukvarjati kot mladostnik. Jogo poučuje več kot dvajset let, somatiko pa deset. Specializiran je za terapevtsko delo pri težavah s hrbtenico ter psihosomatskimi in stresnimi obolenji ter delo z dihanjem. Je vodja Parinama centra v Ljubljani.

Njegove reference : dve leti je preživel na izobraževanjih v tujini, tako v Indiji, ZDA in Evropi ter spoznal celostna učenja joge (asana, pranajama, notranje tehnike joge in joga terapija). Je večkratno mednarodno certificirani učitelj joge (veliko let se je učil se je z direktnimi učenci profesorja Krishnamacharye, TKV Desikacharja, BKS Iyengarja, svami Kuvalayande ter Yoganande in svami Kriyanande). Je tudi prvi mednarodno certificirani slovenski joga terapevt ter učitelj somatike (Hana somatika in Feldrenkrais metoda).

Blaž bo odvodil delavnico Joga kot terapija za večjo psihološko stabilnost in mentalno zdravje.

www.parinama.si

Polona Kolar

Gibanje predstavlja velik del njenega življenja že od otroštva. Gimnastika, atletika in najdlje ples. Joga je prišla v njeno življenje v ravno pravem času - ko je šla skozi veliko sprememb in težkih odločitev. Mislila je, da se bom lahko z njeno pomočjo umirila, a zelo hitro je ugotovila, da ji daje še veliko več. S pomočjo joge je sebe in svoje življenje popolnoma spremenila. In prav to ji joga pomeni, skozi fizični del prakse se lahko povežemo sami s seboj in v sebi najdemo mir in srečo. Učiteljski tečaj je zaključila leta 2015 in od takrat svoje življenje popolnoma posvetila jogi - učenju in stalnemu nadgrajevanju svojega znanja. Polona meni, da smo tudi učitelji joge večni učenci, zato svoje znanje tudi stalno nadgrajuje z razimi izobraževanji in tečaji z domačimi in v tujimi učitelji, letos pa je zaključila tudi 600-urni napredni učiteljski tečaj joge.

Polona bo odvodila Slow Flow joga: Začuti sebe.

www.jogaspolono.com

Ana Bergant

Ana je refleksoterapevtka, certificirana angelska terapevtka, Usui Reiki mojstrica, certificirana facilitatorka Access Bars® in Access Energijski Facelift® (BF in AFF), učiteljica joge za odrasle in otroke. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Ima 20 let izkušenj z delom na področju različnih holističnih tehnik za ustvarjanje kvalitetnejšega življenja. Celostni pristop, ki ga uporablja je edinstvena kombinacija različnih tehnik, začinjenih s ščepcem ali dvema intuicije in je individualno prilagojen človeku, s katerim dela. Vse tehnike, ki jih uporablja, so preizkušene na njej sami in tudi mnogih drugih. V Anino življenje so prinesle veliko navdihujočih sprememb, novo svobodo in nov odnos, do vsega, kar je. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev, saj sta osebnostna rast in širjenje znanja zanjo zelo pomembni prioriteti.

Ana bo odvodila delavnico Z refleksoterapijo proti stresu.

www.anabergant.com

Barbara Laginja

Barbara že osem let živi v Kanadi, kjer poučuje jogo in meditacije preko spleta. Že od 18. Leta prebira duhovne knjige in se udeležuje delavnic o duhovni in osebnostni rasti. Z meditacijo se je prvič srečala pred več kot 10 leti, ko je opravila tečaj pri Simonu Mandlju (nekdanjemu budističnemu menihu na Šri Lanki). Naučila se je različnih tehnik therevadskega načina meditiranja, in potem na tej osnovi naprej nadgrajevala svojo meditativno prakso. Trenutno ima vsak ponedeljek brezplačno meditacijo z zvočnimi posodicami v živo na njenem Instagram profilu (yogawithbarb). Za učenje joge in meditacij se je odločila lani in se ob tem končno počutila zares doma. Odprla se ji je kreativna žilica, ki je pred tem vrsto let tiho spala v njej, vse do njenega duhovnega prebujenja lani.

Barbara bo odvodila meditativno delavnico Kako iz osameljenosti do notranje moči.

www.yogawithbarb.online

Maja Kenda

Maja je zelo zgodaj spoznala povezavo med gibom in dihom. Vrhunski šport je od nje zahteval prisotnost diha v mirovanju in gibanju, ki jo je okronal za večkratno državno prvakinjo v plavanju. Zadnjih nekaj let se poglablja v jogo, somatiko, metodo MBSR (Mindfulness), različne prakse čuječnosti, ter prakse, ki so povezane z žensko esenco. Je učiteljica hatha joge, somatike in vaditeljica integralnega dihanja. Je ustanoviteljica Center Diha, kjer svoje znanje in življenjske izkušnje z vsem srcem deli naprej. To je njen način življenja.

Maja bo odvodila delavnico za ženske Ohranjanje ženske vitalnosti.

www.centerdih.si

Sandra Majcen

Je ustanoviteljica Studia Sandra, po izobrazbi je diplomirana ekonomistka. Nekaj let je nabirala delovne izkušnje na izobrazbi primernih področjih, kar pa ji ni nikoli prineslo notranjega zadoščenja. Leta 2012 jr stopila na pot samospoznanja in duhovne prakse. Po težki izkušnji (bolezni) je spoznala, da obstaja veliko več, kot samo materialni svet. Takrat se je odločila, da bo svoja spoznanja delila tudi z drugimi. Sledila so leta izobraževanj in spoznavanj predvsem na področju samozdravljenja, sprostitve, meditacije, antistres programov in energijskega ravnovesja. Danes deluje v Studiu Sandra, kjer vodi različne skupinske meditacijske vadbe, katerih cilj je sprostitev, dvig lastne vibracije, pogled v svoj notranji svet in predvsem celostno zdravje. Zelo je povezana z zvokom, zato pri svojih meditacijskih vadbah uporablja gong, tibetanske in kristalne sklede, zvončke … Leta 2016 se je srečala tudi z indijsko vedsko astrologijo Djotish, ki jo je tako zelo navdušila, da jo sedaj uporablja pri individualnih svetovanjih.

Sandra bo odvodila delavico Meditacija in zvok za sprostitev.

www.studio-sandra.si

Nuša Pevc

Pobudnica in organizatorka festivala Pogled vase, mednarodna učiteljica joge (RYT400) in ustanoviteljica največjega joga centra na obali Nush Yoga Shala v Luciji. Zaljubljena je v ocean in potovanja. Tudi njene ure joge in meditacije so kot ocean: dinamične, intenzivne in globoke. Zadnje čase se izobražuje tudi na področju transpersonalne psihologije in ta znanja prepleta z jogijskim. Je organizatorka Festivala Pogled vase in pobudnica največjega dobrodelnega joga dogodka pri nas.

Nuša bo odvodila uvodni pogovor z gostom, meditativni delavnici Spoznaj svoj potencial in Spregledana moč joge nidre ter prakso Joga z afirmacijami.

www.nushyoga.com

Rezerviraj si svoje mesto na festivalu!

Izpolnite spodnji obrazec in na mail boste dobili navodila za plačilo. Po prejetem plačilu vam pošljemo navodila za dostop do vsebin festivala.

Če povratnega sporočila ne dobite, preverite vsiljeno pošto in zavihek Promocije v Gmailu.

Kontakt

Za vprašanja smo vam na voljo

preko maila na pogled.vase@gmail.com

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy policy for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

Spletni dogodek organizira Nush Yoga - Nuša Pevc.

Več o nas:

Website icon
Facebook icon
Instagram icon

© 2021 Nush Yoga

Created with
Mailchimp Freddie Badge